Cine sunt?

Daca spun ca sunt Sara Popa, S-a-r-a P-o-p-a, sunt doar un grup de litere? Nu. Am venit pe aceasta lume ca sa fim mai mult decat un grup de litere. Cine esti poate fi cea mai dificila intrebare, deoarece are mii de raspunsuri posibile. Dar iti voi spune un pic despre mine. Asta pentru ca aproape niciodata nu poti sti totul despre tine insuti

M-am nascut in San Pedro, Honduras. Sunt studenta in finante si studiez limba romana. Am rezidenta in Romania. Mi-am lansat blogul pe Facebook in August 2015, ca un spatiu personal si pentru lucruri pe care vreau sa le impartasesc cu publicul larg. Am multe pasiuni: stiinta, astronomia, cultura, filosofia, lectura, moda, calatoriile, afacerile, lucruri cara sunt produsul imaginatiei mele si pe care incerc sa le pun pe hartie. Impartasesc cu publicul larg despre calatoriile mele si interviurile pe care le iau diferitelor personalitati: antreprenori, oameni de afaceri, artisti, politicieni.

Blogul meu are fani din mai mult de 25 de tari si are mii de vizite in fiecare zi. Am avut ocazia sa calatoresc in multe tari, sa particip la evenimente diplomatice, de moda si artistice. Am facut voluntariat in multe locuri. Am aparut la diverse televiziuni, la radio si in ziare. Am organizat evenimente si initiative in cadrul societatii civile. De asemenea, am fost speaker in multe scoli si institutii publice. Scopul meu este sa ajung la cititorii mei in cel mai natural mod. Prima mea carte este pe drum si va fi publicata in 2017.

 

Bine ati venit in lumea mea!

Contact

Please email here for general inquiries

info@sarapopa.com

 


For collaboration inquiries:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.